Nieuw! Dagelijkse Bijbelpodcast 'Eerst Dit'

Je bent 33 jaar, hebt een gezin, een drukke baan, en je gelooft. Op zondag ga je naar de kerk, maar doordeweeks schiet Bijbellezen er vaak bij in. De nieuwe dagelijkse Bijbelpodcast Eerst Dit brengt daar verandering in.

Op weg naar je werk – in de auto, de trein of op de fiets – kun je vanaf 3 december iedere werkdag een Bijbellezing en overdenking beluisteren met de Bijbelpodcast Eerst Dit.
Deze podcast helpt om de Bijbel bij het dagelijks leven te betrekken en met een inspirerend en opbouwend woord aan het werk te gaan. Eerst Dit biedt een bijbeltekst en een korte overdenking. In zeven minuten. Op die manier wil de EO en missionaire organisatie IZB je helpen groeien in je geloof in God en het volgen van Jezus. 
Gebruikers kunnen zich gratis aanmelden via WhatsApp en krijgen iedere werkdag rond 6.00 uur een audiobericht via WhatsApp, dat met één druk op de knop te beluisteren is. 

Daan Molenaar, een van de bedenkers van deze podcast: “Het idee voor Eerst Dit komt voort uit onze eigen behoefte om dagelijks met God te leven. Dat is niet makkelijk. Ik zie in mijn omgeving veel mensen tussen de 25 en 40 jaar daarmee worstelen. Hoe maak je goed tijd vrij, terwijl je gezin en werk ook aandacht vragen? Daarom bestaat de doelgroep van deze podcast uit gelovigen in het spitsuur van hun leven. Maar uiteraard is iedereen welkom om te luisteren.”

Zo abonneer je je op Eerst Dit:

Handmatig
Ga met je mobiel naar www.eerstdit.nl en klik op de button om aan te melden.

Spotify 
Beluister hier de podcasts op Spotify. 

Apps
Ga naar de podcast-apps van Android of Apple, zoek Eerst Dit en abonneer je daar.
 

Lees meer over de podcast in dit Visie-artikel.