sluiten

delen op

Inleiding op de Bijbel

Het is vreemd dat een boek, dat al vele eeuwen oud is, door zoveel mensen gelezen wordt. Kan zo’n oud boek, ook al is het vertaald in modern Nederlands, jou wat te zeggen hebben? Maar ook al is de inhoud van de Bijbel duizenden jaren geleden ontstaan, toch is de Bijbel waardevol voor jou, voor jouw leven en voor jouw toekomst. Het gaat in de Bijbel over de vragen die elk mens zich stelt. Wat is de zin van mijn leven? Waarom besta ik eigenlijk? Is er méér dan het leven dat ik leef tussen mijn geboorte en mijn dood? Is er leven na de dood? Bestaat God? Wie is hij eigenlijk en is hij er voor mij?

Jongerenbijbel

Deze Bijbel krijgt niet de naam Jongerenbijbel omdat de bijbeltekst speciaal voor jongeren aangepast zou zijn. Het is een betrouwbare vertaling van het origineel, die door iedereen gebruikt kan worden. Maar speciaal voor jongeren hebben we er iets extra's aan toegevoegd: prikkelende vragen, doordenkertjes en concrete tips voor jouw leven met God en de mensen om je heen. Deze toevoegingen zijn in kadertjes naast de bijbeltekst geplaatst.

Icon--close Icon--search Icon--sort-alpha-asc Icon--book Icon--bullseye Icon--info Icon--eye Icon--filter Icon--bars Icon--caret-down Icon--caret-up Icon--comments Icon--arrow-left Icon--arrow-right Icon--arrow-up Icon--arrow-down Icon--arrow-right-circle Icon--share Icon--stack Icon--link Icon--rainbow Icon--angel eo