Het Bijbel Project: het evangelie in animatievorm

Met trots presenteert de Evangelische Omroep een serie inhoudelijk en visueel sterke video's over de Bijbel in animatievorm. En volledig in het Nederlands!

The Bible Project nu vertaald!

The Bible Project is een Amerikaanse organisatie die animatievideo's maakt om het verhaal van de Bijbel toegankelijk te maken voor iedereen. De EO heeft de rechten verworven om een aantal van deze video's beschikbaar te maken in het Nederlands.

In eerste instantie is deze serie bedoeld voor jongeren, maar eigenlijk zijn deze video's geschikt voor iedereen die de grote lijnen van het verhaal van de Bijbel beter wil leren kennen. Ook moeilijkere bijbelboeken zoals Prediker, Job en Spreuken worden toegankelijk gemaakt en theologische onderwerpen als heiligheid of de hemel worden ook behandeld.

Gaan nu naar het betreffende YouTube-kanaal om alle video's te bekijken.

Icon--close Icon--search Icon--search-big Icon--sort-alpha-asc Icon--book Icon--bullseye Icon--info Icon--eye Icon--filter Icon--bars Icon--caret-down Icon--caret-up Icon--comments Icon--arrow-left Icon--arrow-right Icon--arrow-up Icon--arrow-down Icon--arrow-right-circle Icon--share Icon--stack Icon--link Icon--rainbow Icon--angel